Кошница за пазаруване


Сняг в косите; ИЗЧЕРПАНА


Автор: Тотко Найденов
Анотация: "Вярно, не можем да бъдем вечни, но поне да се опитаме да бъдем на този Бял Свят възможно най-дълго и по- качествено." - Д-р Тотко Найденов
Цена: 6 лв.  бр.


Детайлно описание:

"Всеки човек иска да живее възможно по-дълго, но единственият начин да го постигнеш, е да остарееш. В същото време всеки иска да е вечно млад; никой не желае да бъде стар, защото тази последна част от живота означава досадни болести, унизителна немощ и близка смърт. Всеки по-възрастен човек, мъж или жена, с неохота си спомня ужаса при вида на първите бели косми в главата - неумолим признак, че младостта си отива и настъпва всекиго ужасяващата старост..."
 
Д-р Тотко НАЙДЕНОВ е роден в гр. Ямбол. Завършва медицина в Пловдив и журналистика в Софийския Университет. Специалист по социална медицина. Един от възстановителите на Българския лекарски съюз.
 
Работи 6 години като лекар и вече 37 - като медицински журналист и публицист. Главен редактор на в. “Български лекар”, председател на Клуб “Родопско здраве”.
 
Автор на вече над 40 книги, сред които “Аз, Лекарят”, “И волята е лекарство”, “Напиши ми любовно писмо”, “Джобен гид за любовта и секса”, “Съдебните лекари разказват”, “Защо и как се самоубива българинът” “Книга за българските хирурзи”, “Нежната жена”, “222 любовни лекарски истории”, “Здравна азбука”, “Онкологичните болести в България”, “Защо и как се самоубива българинът”, “Незабравимите софийски професори по медицина”, “Болестите и сексът на държавниците”, Създател на Деня на българския лекар, Празника на фармацевтите, Чилови дни, Деня на Спасението, /официализиран от МС/, Родопския здравен Събор.
 
Носител на Почетен знак - златен на M3, на БЛС и на “Мати Болгария”.
 

© 2021 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн