Кошница за пазаруване


Разпъната душа


Автор: Валентина Михайлова
Анотация: Поезия
Цена: 7 лв.  бр.


Детайлно описание: ВАЛЕНТИНА МИХАЙЛОВА е родена в гр. София. От малка се занимава с музика. Завършва специалност философия с профил социология в СУ „Св. Климент Охридски". Специализира театрознание към ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов". Завършила е магистратура по БИН във Философския факултет на СУ „Св. Климент Охридски". Работила е като специалист-социолог в ННИЦК при бившия Комитет за култура. По-късно е редактор в Центъра за литературна информация при СБП.

Валентина Михайлова е била сътрудник към социологическа агенция „Ноема". От седем години работи като библиотекар във филиалната библиотека към НЧ „Славянска беседа" - София. Над тридесет години Валентина Михайлова се е занимавала с оперативна журналистика и театрална критика. Има публикации в областта на изкуството и културата в периодичния печат. Нейни стихове, афоризми и епиграми са публикувани в някои столични и извънстолични литературни издания, сборници и антологии. Тя е носител на литературни награди.

Валентина Михайлова е член на Съюза на българските писатели, на СБЖ и САБ. Автор е на стихосбирките: „Незащитени пространства", „Душа в окото на Всемира" и „Оазиси на сърцето" и „Предчувствие за бряг". През 2015 г. излиза от печат журналистическата книга на В. Михайлова „Имена от творческата плеяда".

© 2020 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн