Кошница за пазаруване


Петнадесет минути на ден за здраве


Автор: Рийдърс Дайджест
Анотация: Програма за профилактика и лечение
Цена: 18 лв.  бр.


Детайлно описание: Доброто здраве и радостта от живота до дълбока старост са напълно постижими. Само за 15 минути на ден вие можете да промените навиците си и да се научите как да се наслаждавате по-пълноценно на всеки миг. Ако прилагате системно нашите препоръки, ще постигнете видими, осезаеми и измерими резултати.

Съчетаването на леки и приятни физически упражнения, правилно хранене и разпускане ще промени начина, по който възприемате себе си и ще ви направи по-щастливи и по-здрави. „15 минути на ден за здраве“ ще ви разкрие как с малко усилия да контролирате живота си и да се възползвате от всичко, което ви предлага той.

Книгата се фокусира върху три основни области:

Движение: физическа активност, подсилвана имунната система, поддържане гъвкавостта на тялото , тонус, укрепване на сърцето.

Хранене: пълноценно хранене, хармонизиране обмяната на веществата, балансиране приема на полезни вещества, регулиране теглото.

Разтоварване: съхраняване спокойствието и хармонията, надвиване на сезонната депресия, изостряне на ума и сетивата, пълноценна почивка.

© 2021 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн