Кошница за пазаруване


Без съд и присъда – книга 1


Автор: Съставител: Васил Станилов
Анотация: Продукцията на издателство „Работилница за книжнина” запълва белите пространства в нашата история и съвремие
Цена: 15 лв.  бр.


Детайлно описание: Поредицата посветена на на жертвите на комунизма в България – „ПИСАХМЕ ДА СЕ ЗНАЕ”, съдържа документални материали за комунистическия терор – спомени на свидетели и техните наследници.

По примера на нашите предци, записвали страданията на българите през вековете на робство, четирите тома „Без съд и присъда”, „Жертвите на народния съд”, „Адът – лагерите и затворите” и „”Репресиите” разказват за изтъпленията на болшевишкия режим в България.


20 календарни години в. „Про и Анти” публикуваше на страниците си материали за трагичните съдби на хиляди жертви на червената диктатура в рубриките „Отнесени от червената метла”, „Страшни разкази”, „Отнесени от желязната метла” и „Писахме да се знае”. Чрез писма, свидетелства, спомени, устни съобщения редакцията предоставя на историците материал за научна преценка на престъпленията, извършвани повече от половин век в България.

Сега, когато времето неумолимо заличава историческата истина, а наследниците на убийците и палачите все по-нагло се опитват да я отрекат или изопачат, тези свидетелства за мъчениците и мъчителите са събрани в четири книги. За да не върнат никога тези времена и никой от младите поколения да не се поддаде на изкушителното пеене на сирените на марксизма  и новите му левичарски превъплъщения.
 

© 2021 Всички права запазени.
дизайн и програмиране: УебДизайн